Our lovely new Beehive

News article

Our lovely new Beehive

’Key to our future’

Carolyn says, ‘Beehive looks the same outside, but they’ve done alterations to the inside. To make more room for people in wheelchairs.’

There are accessible bathrooms and kitchen workspaces, and a lift to the upstairs floor, so stairs need never be a barrier to someone benefitting from the house.

The living room has been extended a bit, to make it more spacious and create a lovely view of the garden – recognising that as we get older, and have less energy for going out, our home environment becomes even more important.

We’re so grateful for the support we’ve received towards adapting Beehive for an older generation of Croft residents. As Carolyn says, ‘It’s nice to keep living with people you know.’ 

Leave a comment